Rudens Pokeris- šeštasis Filfsos gimtadienis

Pagaliau atėjo ilgai lauktas šeštasis Filfsa gimtadienis.


Pakvietimai išsiųsti, kavinė paruošta, merginos paskutinį kartą pudruojasi nosytes ir užima savo vietas. Renkasi svečiai, registruojasi ir nekantraudami laukia pirmosios pokerio partijos gurkšnodami vyną ir skanaudami užkandžius. Be perstojo blyksi fotoaparatai.
Prasideda pokerio partijos: vieniems sekasi geriau ir partijos pabaigoje skaičiuoja daugiau nei 30 iš banko išloštų žetonų, kiti nukabinę nosis tampa tik stebėtojais. Artėja pagrindinė vakaro dalis - sveikinimai.
Pirmieji žodį taria veteranai, be kurių tikriausiai nebūtų ir šio vakaro. Fizikai nebūtų fizikais, jei neprimintų nesibaigiančios filologių ir fizikų draugystės ir išbučiuoja kiekvieną Filfs’os narę, vieninteliam filologui tenka mėgautis tik dviem bučinukais ir spygliuota dovana. Filosofai nutaria neleisti mums sušalti ir dovanoja sklidiną arbatos dovanų maišelį ir bučinukų terapiją Kotrynai. Ekonomistai linki visada būti tokiom pat gražiom, kaip ir dabar, ir nepamiršti jų (tam tikslui dovanoja įvairios grožio atributikos, būtent Efs’os mėgstamos spalvos). O kur dar nepaminėsi didžiulio torto, šampano, kai ko stipriau bei kitų paslaptingų dovanų, kurių turinio dar neteko išsiaiškinti.O pabaigai visi Filfs’iečiai apipila sveikinimais Kotryną ir nepamiršta didžiulės puokštės rožių. Pokerio žaidimas, po sveikinimų, įgauna dar didesnį pagreitį, žaidžiančiųjų ratas mažėja - išlieka tik stipriausi arba tie, kuriems labiau sekasi lošime nei meilėje.
Deja, viskas turi savo pabaigą, su paskutine pokerio partija baigėsi gimadienis.
O filfsiečiams geriausia dovana buvo tai, jog iš svečių veidų visą vakarą nedingo šypsenos :)
Kas vyko toliau, lai lieka mažyte filfsos paslaptimi :P

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ačiū jums darkart už gražų vakarą :}

Anonimiškas rašė...

labai saunus vakaras :)