Ar filologė gali tapti laukine moterimi?...

O taip... Gali! Ir gan lengvai:) Tai puikiai įrodė keletas filologių tradicinėje FiDi veteranų pirtyje. Vakaro tema – aborigenai. Taigi merginos be vargo persikėlė keletą tūkstantmečių atgal ir tranformavosi į aršias urvines moteris (rarrr:) ). Kompaniją joms palaikė didelis būrys fizikų, apnuoginusių plačias krūtines ir išsipiešusių karo spalvomis:)
FiDi veteranų pirtis – tai jau daugelį metų fizikų veteranus į vieną vietą suburiantis renginys. Filologės, be abejo, ten taip pat visuomet laukiamos:) Šiais metais renginys vyko “Prospekto Pub’o” rūsyje, primenančiame aborigenų urvą ir puikiai atitinkančiame vakaro temą:) Vakaro metu pasirodė fizikų fux’ų teatras, fizikės šoko kankaną, aukcione buvo pardavinėjamas keptas paršelis (vardu Elenytė:) ), vyrai kaitinosi pirtyje, maudėsi burbulinėje vonioje ir t.t. ir pan.:) Žinoma, pasirodymą fizikams parengė ir filologės. Įsijautusios į vakaro temą ir laukinių moterų amplua merginos suvaidino aborigenišką aukojimo ritualą, kurį vėliau savaip interpretavo ir kiek sumodernino:) Kas nedalyvavote, prašom – reginys prieš Jūsų akis. Pažiūrėkit ir įvertinkit;)
Beje, šis pasirodymas – tik įžanga į didįjį FiDi pasirodymą, vyksiantį pavasarį. Filologės šokėjos taria iki pasimatymo;)




2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ne nu moterys, pavarot:))) puiku!!! SAUNUOLES;)D

Kvinna rašė...

As apsalus/.Tas filmukas nerealus.Super merginos, jau gailiuosi ,kad nedalyvavau..:/
Pagarba merginoms :-)