Kalėdinis berželis



DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO!!!
Mūsų berželis pasipuošė kalėdine marška. Dešimtys Aukso ir Sidabro Gervių bei Geltonų Blizgučių Kelias įžiebė filologyne Kalėdas.
FilF SA nariai pirmadienį (12 15), prilankstę gervių, nupirkę ilgiausią girliandą, atsinešę kopečias, po (per) paskaitų ėmėsi gerumo akcijos – nusiteikim filologiškom Kalėdoms! Vietoj nukirstos iš miško eglutės, pasirinko kiemelyje jau n metų augantį ir dar n metų augsiantį berželį. Vietoj stiklinių, dūžtančių ir pirktinių žaisliukų, su visa meile kabino pačių išlankstytas popierines gerves. Vietoj elektrą naudojančių lempučių, apvyniojo elektrą tausojančią, visą dieną blizgančią girliandą.
Pritariami šūksniai, šypsenos, susidomėję žvilgsniai, katutės, mojavimai buvo sulaukti ne tik iš studentų: prieidavo pasidalinti idėjomis ir dėstytojai, ir budėtojai. O vienu metu užsuko sėkmės palinkėti ir pagirti išradinumu net ir pats dekanas A. Smetona.
Dvi valandos juoko, gervių čiulbėjimo, šalčio, ekstremalių potyrių, šokių, dainų – tikro šeimyninio kalėdinio pasiruošimo – ne prailgo, o nuteikė šventiškai ir vidury mokslų praskaidrino nuotaiką.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Ooo, šaunuoliai! Smagu, kad yra žmonių, bandančių sukurti šventinę nuotaiką :)