FUX'Ų STOVKĖ arba VIVIT PIRMAKURSIAI!





Tikriausiai "geri" kaip popierius savo draugų įspūdžius, kurie jau pabuvojo savo fakultetų pirmakursių stovyklose? Tardai juos "kas, kaip, kodėl, už ką?".
O vis už tą patį.

Už tai, kad esi šviežut šviežutėlė naujiena, na kitaip sakant, šviežiai žalias nulis. Dėl to ir žavus. :)

Nebedaug beliko. Tik kelios paskutinės vasaros dienelės iki pirmo ir ilgai ilgai laukto nuo pat priėmimų dienos pirmakursių meet'o - Fux'ų stovkės!

Kviečiant studentus į stovyklą, nebuvo jokių korupcijos persisunkusių kruopelyčių ar neaiškumo šešėlių: nei face control'o, nei atseit būtinų nuotraukų, nei nei nei...
Tiesiog vadovautasi sena gera išmintimi: kas paskutinis, tas supuvęs kiaušini...tphu, ne ta..!
Kita išmintimi: traukinys kažką per ilgai darančių (svajojančių, besišypsančių ir etc...) nelaukia. :)

Beje, traukinys tikrai tokių kažką ne tą veikančių nelauks, tad dėl viso pikto atvažiuok į stotį anksčiau bent pusvalandžiu.

Jei tikriniesi penkis kartus per dieną savo elektroninį paštą, jau seniai turėjai išvysti pakvietimą pakuotis tam tikras privalomas šmutkes į stovyklą:

1) miegmaišis - būtina šmutkė, nebent mėgsti miegoti taip, kaip stovi, nes Pailgyje viešbučio nėra ir patalynių niekas neduos (lovos tikrai bus!);

2) indai (puodelis, dubenėlis, šaukštas, šakutė, peilis) - geriau plastikiniai ar aliuminiai. Nors šukės neša laimę, bet visgi stovykloje ta laimė gal ir neateis, jei būsi gurgiančiu pilvu;
3) patogi apranga bei avalynė - kokia stovykla be rungčių! Teks ir pabėgioti, ir paropinėti, tad įsimesk kokias sport style kelnikes, sportbatukus. Gali ir aukštakulnius, jei tik su jais gali bėgioti ir jautiesi patogiai; :)

4) maudymosi reikmenys, rankšluostis, dantų šepetukas, pasta - jei bus geras oras, tuomet vadovai draugiškai kvies "Pliušku pliušku eik su Fux'u";

5) vienkartinis lietpaltis - atsargumo dėlei. Nejaugi tikiesi, jog lyjant kiurksosi namelyje..? Cha.

6) 70 Lt - visų smagumų kaina.

7) Ir tos kitos šmutkės, skirtos soc. vakarams ir vakarojant nameliuose - vafliukai, sausainiukai, ir visokie kokie kiti dalykiukai.

Dar be jokios abejonės nepamiršk įbrukti kišenėn pozityvų entuziazmą, norą bendrauti ir šypsenas. :)

Uu, net virpuliukas perbėgo - tiek smagumų tavęs laukia.

Susitiksime FUX'Ų STOVKĖJE! :)

3 komentarai:

Valkatų sesė rašė...

Stovke nenuvyle;DD
respect organizatoriams;D

Lincė rašė...

Gėris:)) puiki kompanija, smagiai praleistas laikas:] dar 'susišoksim' ;D

Riešutas rašė...

Puiku, kad nenusivylėte :) Tiesiog džiugu :)