Let's get it started!



Taigi taigi, besibaigiant pirmajam naujųjų mokslo metų mėnesiui, Filologijos fakulteto Studentų Atstovybė nieko nelaukusi kibo į darbą. Visuotiniame FilFS‘os susirinkime pasirodė neregėtai didelis skaičius fux‘ų, trokštančių išmokti tinkamai atstovauti savo kolegoms. Kiekvienas turėjo užsirašyti į jį dominantį komitetą (rinktis buvo galima iš įvairias sferas apimančių komitetų - Socialinio-Akademinio, Laisvalaikio, Rinkodaros ir Informacinio).

Pirmieji šį pirmadienį posėdžiauti pradėjo Socialinis-Akademinis komitetas, trečiadienį - Laisvalaikio bei Rinkodaros komitetų nariai, o štai ketvirtadienį - Informacinis.
Bet šį kartą įspūdžiai iš gausiausio susirinkimo - Laisvalaikio ir Rinkodaros. Ir senbuviai, ir naujokai sugužėjo į jaukiąją FilFS‘os būstinę prie
arbatos puodelio aptarti reikalų. Gerai, būkime atviri, gal ir ne sugužėjo, o atslinko, mat po penkių paskaitų daugeliui buvo gana sunku išspausti šypseną. Tačiau prakalbus apie artėjančias šventes nuotaika kaip mat pasitaisė (ne veltui susirinkimas vyko po Rugsėjo 1-sios eisenos plakatu, skelbiančiu: „Mes norim šventę švęst!“). Žavi, kaip ir priklauso filologynui, itin moteriška kompanija aptarė, o nežinančioms papasakojo viską apie „Filologų rudenį“, kasmetinį „Rudens pokerį“ ir „Filologų naktis“.



Po viso to sekė ne tokia maloni susirinkimo akimirka – teko pripažinti, kad visiems šiems planams įvykdyti labai trūksta rėmėjų (krizė visgi). Draugiškai buvo pasipiktinta tuo, kad, paskambinus į įmones tartis dėl paramos, dažnai at(si)sakymas skambėdavo maždaug taip: „O kam gi jūs, filologai, reikalingi?“. Šis klausimas, mielieji, tolygus tam paprastam retoriniam sušukimui – moki žodį, žinai kelią! Nepaisant šių mažų žmonių tamsybių egzistavimo, nuotaiką praskaidrino sparnuotoji dekano frazė: „Filologams visos durys atviros.“ Šia linksma gaida užbaigusios susirinkimą atstovybininkės ir išsiskirstė, kupinos entuziazmo pradėti naujus darbus (o jų bus apstu!).





Krizės/lietūs/sniegai/žaibai ir kitokie krituliai nepastos kelio naujųjų tikslų įgyvendinimui. Juk negali nukabinti nosies, jei nori būti kietas riešutas, ar ne? :)

Komentarų nėra: